dagens outfit osv.



Ny dag i skolan, efter en föreläsning ska vi nu packa ihop massa grejer och sedan dra iväg för att ställa iordning våran klass monter på karlstads gymnasieforum!

Före/efter



Kom på att jag glömde lägga upp före/efter bilderna på Smillas hår så här kommer dom!

Update



Jag har haft en ganska jobbig vecka och det märktes verkligen när helgen kom, har varit extremt trött och sliten. 
I fredags åkte jag och Tobias på Säffle marten och hälsade på mormor och morfar. 
Igår gick vi på stan, åt thai mat och drack kaffe. Väldigt mysig lördag alltså. Nu ska vi väl bara kolla serier och mysa tills jag ska åka hem och plugga. 

flawless


Idag hade vi eftermiddagsstyling igen och jag tog hand om Smillas underbara hår. Kan tydligen inte lägga in två bilder i samma inlägg från mobilen så ni får enbart en före-bild nu. (Fatta att det här är hennes vanliga hår?!)

Jag sitter just nu och äter lite innan fyra av oss från klassen ska åka iväg till Handelsboden och jobba på deras tjejkväll. Får se om jag orkar blogga när jag kommer hem eller om jag kraschlandar direkt i sängen. 

coffee



Onsdagar är ganska korta skoldagar för mig så nu sitter jag på Espresso House med Elinor, möter upp Tobias senare och åker hem till mig. 

24/9



Igår kväll var det föräldramöte på skolan, efter info i aulan var föräldrarna välkommna upp till oss i studion där vi fick visa vad vi gör. Jag fixade min styvpappas ögonbryn och tänkte visa er slillnaden, till vänster har jag klippt över 1cm! 
Nu ska jag hoppa på bussen till skolan. (blogg-appen funkar för mig igen)

23/9

 
Jag är lagom irriterad på att det inte har gått att blogga från mobilen på några dagar... Nu sitter jag i alla fall äntligen vid min dator och som tur är så har jag inte gjort något spännande över helgen.
Jag har tröttnat på min nu 4 veckor långa förkylning så idag tänker jag börja träna igen! Märker verkligen superfort att jag inte tränar, jag sover sämre, är allmänt tröttare, äter mer skräpmat och mår allmänt sämre både i psyket och fysiskt. Hoppas bara att förkylningen inte blir sämre..

eftermiddagsstyling


Idag hade vi våran första kundmottagning på skolan, vi ska fortsätta med det nästan varje torsdag frammöver så om du befinner dig i närheten av Karlstad och känner dig sugen är det bara att komma förbi eller boka en tid. Än så länge är det gratis så passa på! 


illusions



Det blev en ganska stor förändring, är numera helblond. Jag har inte varit så här ljus i håret sen jag var typ 11 år. Är super nöjd i alla fall, även om det är ovant! Har tyvärr ingen superbra före-bild och de här trötta efter-bilderna är inte heller jättebra men kan ju säga att speciellt underhåret var mycket mörkare innan. Klippte även bort en decimeter slitet hår. 
Tack fina Giselle! 

guess who's back?


Sen jag bloggade sist har jag varit sjuk och mått riktigt hemskt. Jag ar fortfarande världens hosta och antagligen lite feber men har i alla fall kunnat gå till skolan, till skillnad från förra veckan. 
Just nu sitter jag hos frisören med slingor i håret, om det blir någon stor skillnad får ni se sen!

saturday night

Är nu färdigfixad och på väg mot Josefin som fyllde år för några veckor sen. Ska försöka fotta så mycket som möjligt! 
Snodde en bild från josefins fb. 

friday 5/8



Har mått hemskt i princip hela veckan och är hemma från skolan idag men tänkte ändå att jag skulle updatera med två random bilder från skolan i veckan. Nu ska jag fixa några snabba ärenden i stan och köpa med mig godis hem till fredagsmyset med Tobias, och till min fina mamma. 

22:09


Sov ca 2 timmar natt till idag. Har inte haft energi att göra något spännande förutom att hälsa på min pojkvän idag så bjuder på en selfie istället för ett bra inlägg. Nu ska jag däcka i sängen, godnatt!

RSS 2.0