skärtorsdag

Haft en helt okej dag i skolan. Åkte in till stan sen för en catch med en gammal vän, det var mysigt! 
Nu blir det påskmiddag nr 1 hos min styvmamma med mamma, styvpappa och lillebror. 



i am a creature of habit

Tänker inte vara tråkig och ursäkta bloggbristen för mycket men jag har haft ett väldigt jobbigt dygn pga provångest över nationella i svenska. Allt löste sig som tur var så efter quorn tacos, en varm dusch och en timme lång powernap.
 
Drog iväg till Fria Läroverken förut (där min styvmamma jobbar som floristlärare) och kollade på treornas utställing av sina yrkesbevis. 
 
Nu ligger jag i sängen med te och ska försöka skriva på en uppsats som ska in imorgon. 
Bästa te koppen!
 

card's on the table

Börjar sent idag också, jag gick ändå upp onödigt tidigt för att hinna plugga och träna. Nu ligger jag i sängen och ska kolla ikapp senaste Grey's Anatomy avsnitten. 





never going back again

Kom hem vid 17 idag och har inte gjort något annat än att plugga sen dess. Jag har dock äntligen nästan skrivit klart talet till mitt nationella prov i svenska på onsdag, ska bara öva på det och rätta till det några hundra gånger ;)
 
Nu ska jag träna, ta en dusch och dricka min dagliga liter grönt te! Tänkte ta en powerwalk men det är lite för kallt ute för mig så det får bli imorgon istället.
Ska också försöka fixa lite roligare inlägg om kläder, smink osv. att slänga upp under veckan så ni slipper att enbart höra om mina pluggdagar. 
 

måndag

Åkte till Thea igår kväll efter middag hos pappa. 
Nu har jag precis vaknat och kollar på medan Thea sminkar sig, hon börjar om en timma och jag börjar vid 13 så jag ska ta det lugnt och plugga fram tills dess. 
Bjuder på en fin bild på Thea.


12:18

Gick upp vid 9, åt frukost och segade runt tills 11, stressade då iväg till pappas lägenhet och nu sitter jag här och pluggar. Ska rensa ur mitt gamla rum lite senare, kan nog hitta en del roliga grejer med takne på att jag inte har rört det på några år. 
Kanske lägger upp några grejer här lite senare!
 
 
 
 

12/4-2013

 
Var i farmor & farfars gammla hus idag och hämtade hem deras piano så nu när jag ha pianot i mitt rum kommer jag äntligen kunna börja spela ordentligt!
 
Har inte sovit ordentligt på evigheter och är tröttare än någonsinn, stannar därför hemma och lägger mig tidigt ikväll.
Puss & godnatt

new beginnings

De flesta brukar använda det första inlägget i sin blogg med att presentera sig själva. Det tänker inte jag göra nu men det kanske kommer lite längre fram. Jag kände att det passade bra att starta en ny blogg nu för det känns som om jag nyss har gjort en omstart på hela mitt liv. Har blivit en helt annan person än den jag var för ca ett år sedan och det är, enligt mig, väldigt possitivt.
 
Hur bra och regelbunden uppdateringen kommer bli har jag ingen aning om men kan lova att det kommer ett inlägg lite senare!
 
 

RSS 2.0