lost in the world

/weheartit/
Min söndag har varit en enda lång städning- & möbleringsdag. Tog mig sen en promenad och nu ska jag snart krypa ner i sängen, nyduschad, och kolla på Big Brother premiären. Ska nog tända lite ljus och fixa något att äta på också, kan ju aldrig få nog av myskvällar! 

Lars Wallin fashion stories

Äntligen kommer bilderna från tisdagens besök på Lars Wallins utställning på Kristinehamns konstmuseum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

welcome to paradise


Spenderade ett dygn med pojkvännen, han drog vid 18 och nu har jag myskväll med Elli och PH!

go crazy



På dagens lektion började vi med toupering vilket är något av det roligaste att göra innom hårgrunder enligt mig. Fick inte till någon bra bild men den här duger! Nu ska jag äta, umgås med Thea och sen dra på Roller Derby träning, så taggad!

första lektionen

Kommer ha en hektisk dag idag så får passa på att blogga medans jag har tid. Har precis haft årets första riktiga lektion där vi fick välja en kreation från utställningen igår att inspireras av och sedan göra smink & hår till kreationen. Erica fick vara min modell idag. 



sminket ser tyvärr väldigt klent ut på bilden

26/8

Lars Wallin är verkligen fantastisk, slänger upp alla bilder imorgon tror jag för nu ska jag till min pojkvän. 
tjuvkik

school trip

Klev precis av bussen i Kristinehamn. Idag ska jag på Konstmuséet med skolan och kolla på Lars Wallins utställning. Kommer förhoppningsvis få fota därinne och i sånna fall kommer det ut bilder på underbara klänningar här ikväll. 

25/8

Sov extremt dåligt igår natt men eftersom skoldagen endast bestid av en 40 minuters lektion så gick det helt okej ändå. Åkte sedan hem och tränade och tog det lugnt tills vi gick ut på stan och åt födelsedagsmiddag för min bror som blir 21 idag! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla tv tills jag somnar. 
snabb bilselfie

24/8

Tobias åkte nyss hem, efter våran dag som bestod av att ligga still, kolla film och äta så ska jag äntligen komma igång med träningen igen på riktigt. Skulle egentligen göra det imorgon men kunde inte vänta så nu är jag ute på en power walk och hemma väntar ett styrke pass. 



lördagsmys

Egentligen skulle jag ha haft grillkväll hemma men när det blev inställt beställde jag och Tobias pizza och laddade ner några filmer. Kommer stanna hemma och mysa hela kvällen eftersom jag är hundvakt, ni får ha en lika bra lördag så kommer jag tillbaka imorgon! Nu ska jag försöka hålla igång bloggen ;) 



hos thea


Sista-dagen-innan-skolan fika och snart blir det träning, jag är tillbaka imorn. 

saturday night

Bild från Sigtuna. 

Hjälpte mamma fixa lite hemma inför hennes grillkväll och nu är jag på väg till tobias. Vi kommer antagligen bara kolla film och inte göra något särskillt intressant ikväll. Dock kommet jag få ett (i min värld) underbart samtal lite senare så jag bloggar antagligen efter det! 

i came back to earth as a woman this time


Nu är jag på tåget mot Karlstad, ska njuta hela vägen hem av att Hello Saferide efter några år äntligen är tillbaka med underbara I was Jesus. 

vacation

Åt en supergod lunch på Farbror Blå i Sigtuna, skojar inte, det var SÅ gott! Nu tar jag mig en powerwalk innan regnet rullar in. 

15/8

Vi hade en riktigt mysig kväll igår och jag sov riktigt skönt för en gångs skull. Nu är vi, utvilade, på väg ner på stan för en fika och lite sightseeing. 



Sigtuna bound


I nästan fyra timmar (med en kort paus för tågbyte) ska jag sitta på tåg idag mot farfar Ralph och hans sambo Gia i Sigtuna. Ska ta vara av tiden och äntilgen börja skriva igen.
Har förberett mig med en supergod sallad för resan, tänkte börja bli nyttig igen nu efter den stora ätardagen jag hade igår. Var dock tyvärr (😉) tvungen att rycka med en kexcholad för att boosta mitt krånliga blodsocker. 

2 bilder från idag



Har iprincip bara legat i soffan hela dagen och kollat film, lovar att min morgondag blir roligare att höra om!

12/8

Igår hade jag min värsta kväll på länge, efter att ha lämnat av Thea på tågstationen spenderade jag resten av kvällen ihopkrupen i sängen med extrem mensverk tills jag äntligen lyckades somna. Hade dock en väldigt mysig dag med Thea & Jonna innan dess. 

Idag har jag inte känt av verken så mycket än så förhoppningsvis är det nästan över. Just nu väntar jag på bussen till stan, ska in och fixa några korta ärenden och när jag kommer hem ska jag göra i ordning lite blogginlägg!


11/8

Sitter i bilen med Thea påväg mot Jonna för fika & prat. Jag är lite för trött för att tänka ordentligt idag, vaknade av att vi hörde Thea's röst i hallen vid 10 och jag har varit halft död sen dess. Updaterar bättre sen! 

on fire


Det blev en myseftermiddag idag. Jag & mamma hämtade thaimat och sen kom Tobias hit, vi har kollat American Horror Story sen dess med undantaget för en kort promenad med Smilla. Nu sitter vi och fular oss och ska snart äta igen antagligen. 
Puss & hej. 


Breakfasts

Lyckades äntligen sova ut idag, 12.25 klev jag upp ur sängen. Nu sitter jag här och njuter av min favoritstund på dagen, frukosten. Sen ska jag träna, baka, kanske fixa lite till i mitt rum och antagligen landa i sängen med tv-serier. 
/weheartit/

gårdagens nya

Gick på stan igår med Tobias och fick med mig lite saker som saknades i min höstgarderob. Måste dock in och byta storlek på de två sista, vill att koftan ska vara lite slappare och t-shirten var för stor. Nu ska jag hjälpa mamma fixa inför grillkvällen.
 
 
 
/Flanellskjorta, Carlings/Torrschampo, Batiste (åhléns)/Vit kofta & grå t-shirt, H&M/

7/8

Efter semester med massa skräpmat & slarv ska jag äntligen komma igång med träningen. Börjar idag det hela med att åka på min första roller derby träning någonsin! Bjuder på en väldigt stressad bild innan jag hoppar in i bilen. 



besöker wifey

Hoppade på tåget i morse och landade i Charlottenberg hos Thea vid 10. Har shoppat lite, ätit mat på Theas jobb och hälsat på hennes systers hundvalp. Nu ska vi shoppa lite mer och prata sönder innan jag tar tåget hem igen. Har inte träffat Thea på jättelänge så det här har varit välbehövt! 
Supergammal bild!

3/8

Jag hade som sagt grillkväll igår och därför har jag varit rätt seg idag. Vet att Smilla tog lite bilder igår så jag ska kolla med henne om någon av dem går att lägga upp här ;) Har legat inne hela eftermiddagen med Tobias och kollat på American Horror Story, finns inte mycket annat att göra i den här stormen. Mysväder deluxe är det i alla fall!



första augusti

Hade en bra kväll igår, träffade massa gamla vänner. Nu sitter jag och väntar på att resten av huset ska vakna, vad som händer lite senare vet jag inte men ikväll blir det grillkväll. 



RSS 2.0