Godnatt




let's do it again

Vi precis laddat upp med vattenmelon och nu sitter jag & Thea i bilen på väg till Jennifer. Våran fina vän fyllde nämligen 18 för en vecka sen! Får se om jag orkar blogga når vi kommer hem, annars kommer det säkert bilder imorn. 



31/5

Hade en jättebra kväll igår med bra folk, vi firade Sanna & Ronja som har fyllt/ska fylla år.
Bjuder på en sån där selfie som kändes väldigt fin igår kväll men inte lika mycket idag. 

30/5

Sitter på tågstationen och väntar på tåget till Charlottenberg, är som vanligt ute i väldigt god tid så jag får gördriva tiden med att kolla på Will & Grace.
 
Bjuder på en frukost bild. 

29/5

Idag är det min fina mamma och styvpappas bröllopsdag så morgonen inleddes med champagne. Tog mig en powerwalk till pappas lägenhet lite senare oxh har precis bakat en banankaka till honom. 


Massa nytt..

Min sminkbeställning från förra veckan kom igår och jag har precis öppnat paketet. Nu vet ni vad jag kommer leka med resten av kvällen! 



27/5

Har haft en bra första praktikdag hos Cut in Kitchen förutom det lilla undantaget att min (mammas) cykel har blivit stulen...
Nu sitter jag i stan och ska ta en kaffe med Elli. 



Drag mig mot praktiken




her mind's like a diamond

Har haft en helt okej dag. Inledde den med orientering som bara tog en halvtimma så efter det drog jag & Thea till skolan och pluggade lite, sen drog vi hem och åt glass. 
Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter en lång powerwalk. Ska fixa naglarna och kolla på en ny brittisk deckare (är besatt av dem). 



Söndag

Har hunnit med att fira min styvmamma en kort sväng idag, kollat film med Thea och massor av prat med båda ovanstående. Nu är det dags för oss att (försöka) sova inför otienteringen tidigt imorgon. 



new in

 
Topp, H&M 49.50:- /BB Cream, Garnier 95:- /Ringar, H&M 49.50:- /Baby Lips, Maybelline 39.50:-

Mors dag ♥

Väckte mamma i morse med en stor frukost. 
Sen åkte vi till vallokalen innan vi drog in till stan, självklart fick jag med mig lite grejer hem som kommer upp sen!
Väldigt gammal bild på mig och världens bästa mamma. 
 

mot sommarstugan





sista nationella provet

Spenderat dagen med att göra mitt sista matteprov någonsin (eller i alla fall för några år). Jag brukar ha lätt för matte men det var galet jobbigt, fick totalt hjärnsläpp. 

Ikväll ska jag inte göra något roligare än att vara hemma & va hundvakt, hoppas att ni får det roligare dock! 


i'm so fancy

Har haft en väldigt härlig eftermiddag. Gick på stan en snabbis med Elli efter skolan, drog hem till Thea sen. Har ätit glass, suttit ute och bara allmänt njutit av vädret. Tog nyss en sista kvällstur på cyklarna så nu ska jag in i duschen. 



when I loose myself, I think of you.



Urbanears

Igår kom mitt efterlängtade paket! 



resultat

Vi har inte fått de riktiga bilderna som tog idag än men min fina vän SMilla som ställde upp som modell idag bjuder på två fina selfies!
 

Prov

Har jobbat med ett stort helhets case hela dagen, nu ska det fotas så resultat kommer sen! 
min moodboard
 

07.19

(Verkar som att inga av mina inlägg har komit upp de senaste dagarna men jaja.)

Vaknade nyss upp hos Camilla, när jag har fixat mig och ätit frukost ska jag rulla iväg mot Thea och sen skolan. Det händer ganska mycket idag så vi får se om jag hinner blogga. 
Lillebror myser iaf. 

frukost

Gick upp vid 07.30 i morse för att åka iväg och tavaccinationsspruta mot TBE, överlevde fast att jag hatar sprutor. Sen åkte jag till pappa med Camilla och lillebror för att äta en stor mysfrukost. 
Nu sitter jag här i halvt matkoma och väntar på att åka iväg igen. 



triangl swimwear

Måste få dela med mig av min stora kärlek till Triangl. Det här märket från Australien säljer även underkläder men jag älskar deras bikinis, både de stilrena och de mönstrade. 
 
 

i'll just keep it to myself, in the sun.

Vaknade vid 8 och åt en lång frukost vid TVn. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och försöka jobba på brännan hela dagen.



trust in me like you don't know that people lie

Var nyss ute och övningskörde med mamma, det börjar gå riktigt bra nu!
Igår tränade jag för första gången på en vecka, jobbigt men väldigt skönt. Även träningen och mitt mål att kunna gå ner i spagat/split börjar gå bra. Ska nu skriva lite på några av mina 5 uppgifter till svenskan som ska vara inne om två veckor och sen blir det ett nytt träningspass.
 

blondie



Det är blondare än vad det ser ut på bilden men det blonda sitter bara i överhåret. 

Moulin Rouge!

Var hos min fina frisör Giselle på Cut In Kitchen tidigare, resultatet kommer upp lite senare! 
Sitter i Theas säng nu med efterlängtad mat och kollar på Moulin Rouge. ❤️
fuskar i min vegetariska kost pga extrema bacon kravingar, haha



make-up lektion

Idag sminkade vi oss själva för en gångs skull på lektionen. Vi fick försöka härma några härliga inspirationsbilder. Fick ingen bra bild på resultatet men här är jag halvfärdig! 



tillbaka

Haha ja jag är ju ganska så sämst på det här med att blogga... Åkte i alla fall till Charlottenberg igår och hade kul med fina vänner! 
Nu sitter jag på tåget hem igen och är extremt uttråkad, är framme i Karlstad om 10 min. 



the other woman

Börjar egentligen 12.10 på fredagar men jag har endel saker att ta ikapp innom yrkesämnena så jag ska åka dit nu på morgonen. Inte jätte kul att börja 4 timmar tidigare men det måste göras! 

Filmen igår var helt okej, skrattade en hel del! Det bästa enligt mig var ju dock underbara Nicki Minaj som dök in ibland och även snygga Nikolaj Coster-Waldau.



date-torsdag

Slutatde efter nationella, thank god!

Nu sitter jag med Thea på Subway, jag ska bjuda henne på bio eftersom jag förlorade ett vad så strax ska vi se The Other Woman. Inte riktigt min typ av film men den verkar helt okej och Nicki Minaj är ju med så... ;)



trött osv.

Sitter på bussen på väg mot skolan och ettnationellt prov i svenska, 3 timmars uppsatsskrivning...
Överlever det förhoppningsvis!


bars

Slängde ihop en ny omgång av mina egna bars av bl.a. honung, jordnötssmör, gojibär och olika nötter osv. Här hemma smular vi mest ned dem i t.e.x. fil eller yoghurt men dom är lika goda oavsett!



07-05-14

Hade en dag med bara yrkesämnen förutom ett muntligt nationellt prov i matte som jag tror gick väldigt bra. 
Somnade nästan direkt när jag kom hem (har lyckats vända på dygnet) och åt nyss middag så nu ska jag träna, duscha, fixa inför imorgon osv.
nyvaken

crawling back to you


"we accept the love we think we deserve"

Haha, ja... Det här med att blogga...
Sov hos Thea igårkväll och vi myste till det med Nutella, vindruvor och jordgubbar till The Perks of Being a Wallflower, det var nog fjärde gången jag såg den filmen!
Vaknade mitt i natten av mensvärk och sen låg jag på golvet och grät i en timma innan jag ringde mamma som fick hämta mig. Lite värktabletter och några timmars sömn senare så mår jag helt okej så jag ska försöka ta mig till sista lektionen.
 

love lockdown

Har inte haft någon lust att blogga de senaste veckorn men nu är jag tillbaka!
 
Spenderade förmiddagen åt att städa, duscha och fixa mig. Nu ska jag äta bananplättar till lunch och senare drar jag mig mot min styvmamma där jag ska sova ikväll.
 

RSS 2.0