you'll be nice to me then i'll be nice to you

Jag sitter på tåget mot Karlstad nu, det ska bli skönt att komma hem men det käns samtidigt lite jobbigt att lämna min absoluta favoritstad. Vi brukade spendera jättemycket tid i Göreborg när jag var mindre, dels eftersom pappa bode här i några år och har många nära vänner kvar från den tiden och dels eftersom mina kusiner bor här. Jag trivs jättebra i Göteborg och så många minnen dyker upp när jag vandrar runt. 
Jag får väl helt enkelt vänta tills gymnasiet är över och jag kan flytta hit själv!






sista timmarna i göteborg

Sitter på Condeco för fjärde och sista gången innan det är dags att ta tåget hem till Karlstad igen. Har inte shoppat så mycket men jag gillar verkligen de få saker jag har fått med mig. 



15:21

Sitter nu med min veganlunch från Condeco vid älven. 



hotelfrulle

Jag älskar verkligen hotelfrukost, som i princip alla andra, därför såg jag fram emot att vakna upp idag och det var ingen besvikelse när jag kom ner till matsalen. Nu är jag på väg in till stan för lite shopping och kvalitétstid med mig själv, ska försöka att spara lite pengar. 



sunshine

När vi checkat in på hotellet gick vi ner på stan och hittade ett supermysigt café/lunchställe där det fanns en vegetarisk buffé. Efter det gick vi till Liseberg. Det var helt galet mycket folk och köer överallt men precis innan vi gick hem vann William en stor choklad! Så efter diverse sockervadd och mjukglass så är han ganska så speedad. 

Nu blir det middag och kanske en promenad på stan. 



gothenburg bound

Just nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg med pappa, lillebror och min styvmamma. Vi ska vara kvar där till på torsdag och jag tror att vi inleder allt med Liseberg. 



dagens nya

 
 
 
Örhängen, Glitter 59:90:- /Dagcreme, Formula 10.0.6 (Åhléns) 99:- /Mini-plånbok, Monki 80:-
/Linne, Monki 150:- /Stickad crop-tröja, H&M 99:-
 

Den stickade från H&M fotade jag bakifrån för jag älskar ryggen på den! Är väldigt nöjd med dagens inköp och kvalittstiden med mamma. Direkt när vi kom hem började jag rensa ur garderoben, ngot som har behövts göras väligt länge, så nu är den omorganiserad. Nu ska jag fortsätta städa så länge jag orkar och sen kraschar jag antagligen i sängen med datorn och någon serie.

LIGHT ME UP

Åkte in till stan med mamma imorse för att börja bränna lönen lite. Nu har vi tagit en paus mitt i shoppingen och jag sitter här med en underbar vegan-pizza och cola light. Förhoppningsvis ska jag köpa med mig lite mer saker så visar jag upp dem här när vi kommer hem!



guess who's back?

Idag efter jobbet drog jag in till stan och mötte upp Elinor för lite mys och tagg inför våra respektive sista jobbdagar. Kommer bli skönt att vara ledig igen med jag kommer verkligen att sakna både personal och de boende på äldreboendet jag har spenderat mina 3 senaste veckor på. 

Satsar på att börja blogga igen nu när jag inte jobbar längre men nu blir det sängen. 



5 år


Pressenterna jag köpte & prinsen när han öppnar dem ❤️

Som ni kanske förstod från förra inlägget så har jag ätit mängder idag. Nu ska jag träna och sen blir det en tidig kväll inför andra jobbveckan! 

fikakoma






13/7


Matbilder är ju standard här men varför inte ;) Gick upp tidigt imorse och har hunnit förbi Coop för att köpa frukost & ingredienser, tagit mig en dusch och lite annat. När jag har fått i mig frukosten ska jag slå in paket och baka till min lillebror som fyller år idag! Men mer om det sen, nu ska jag skynda mig. 

första jobbveckan

Har haft fullt upp hela veckan, har jobbat en vecka som sommarvärd på ett äldreboende och trivts superbra! Det har dock varit ganska slitsamt eftersom jag var helt inställd på sommarlov och vädret har helt plötsligt blivit supervarmt. 

Nu blir det familjemiddag med min styvsyster som är hemma från Stockholm. 
Jobboutfit, haha. 

mat & kladdkaka

Min dag gar bestått av bakning, övningskörning, huvudvärk och matlagning. I morgon börjar min första sommarjobbsdag så jag var tvungen att fylla på frysen med lite vegetariska broccoli- & fetaostbiffar, de är helt underbara!

Nu ska jag försöka somna så jag orkar upp imorgon. 







jag är lyckligare nu

Hade en asbra fredag med Smilla! Var på Putte I Parken iprincip hela dagen/kvällen. Fick se underbara Linnea Henriksson live. ❤️ Vi tog en middagspaus på kvällen och mötte mamma i stan på Agapi, jättegod grekisk mat. 
Var på PIP en kort sväng igår också med Thea och såg Linda Pira & Stor men tyvärr hade vi bråttom hem. 





real

Vaknade lite tidigare idag än vad jag hade tänkt. Gick upp och provade det nya löpbandet mamma köpte i veckan och nu sitter jag nyduschad med en mys-frukost på altanen. 

Har en känsla av att idag kommer bli en riktigt bra dag och jag ska försöka hålla igång bloggen under helgen! 




RSS 2.0